103 morts per coronavirus i 659 nous casos a Catalunya en 24 hores

10.785 víctimes mortals des de l'inici de la pandèmia
Personal sanitari

Tornen a baixar les morts diàries per coronavirus a Catalunya, després d'un dilluns amb fort increment però un cap de setmana amb tendència a la baixa. Segons les dades facilitades per Salut a altes hores de la nit, s'han comptabilitzat 103 persones mortes per la malaltia en les últimes vint-i-quatre hores.

Aquest dimarts els casos confirmats de Covid-19 augmenten a un total de 58.559, amb 659 positius, gairebé el doble que ahir dilluns, en creixement exponencial des del cap de setmana.

En total, des de l'arribada de la pandèmia s'han comptabilitzat 10.785 víctimes mortals per la Covid-19. Una xifra encara més baixa en defuncions es va assolir dissabte, amb 51 morts, i diumenge 56 més en vint-i-quatre hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides