ERC expedienta Alfred Bosch pels casos de presumpte assetjament del seu cap de gabinet

La comissió de garanties del partit decidirà si expulsa l'exconseller i Carlos Garcias per vulnerar reiteradament el codi ètic
Alfred Bosch
Alfred Bosch

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha obert expedients sancionadors aquest dilluns a l'exconseller Alfred Bosch i al seu excap de gabinet, Carlos Garcias, per les acusacions d'assetjament sexual de treballadores de la conselleria contra Garcias i la gestió que en va fer Bosch, revela el diari Ara.

A partir de l'expedient, que és el resultat de mesos d'investigació interna, la comissió de garanties d'ERC decidirà els pròxims dies les mesures que pren sobre les figures centrals d'aquest escàndol, pel qual Bosch va plegar com a conseller aquest mes de març i abans, instat per ERC, havia fet fora Garcias, afegeix la mateixa informació. Tots dos podrien ser expulsats del partit que lidera Oriol Junqueras.

ERC, especifica l'Ara, considera que la investigació ha acreditat que Bosch i Garcias -suspès cautelarment de militància- van vulnerar "de manera inequívoca i reiterada" el codi ètic i de conducta del partit. Bosch, en particular, no va activar el protocol previst per la Generalitat per afrontar casos d'assetjament, un comportament que va retreure-li el president català, Quim Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides