Quina és l’última iniciativa de Carles Puigdemont a Twitter?

Missatge de bloqueig del perfil de twitter de Carles Puigdemont
Missatge de bloqueig del perfil de twitter de Carles Puigdemont

Bloquejar usuaris que no el segueixen. És freqüent que hi hagi queixes per la tendència de Carles Puigdemont a bloquejar l’accés a Twitter de persones que el segueixen i amb les quals no hi té una bona sintonia. Això ha passat amb molts usuaris. Alguns, com el gestor del perfil de Societat Civil Catalana se n’han queixat també a través d’aquesta xarxa. El que no es coneixia és que l’ex-president de la Generalitat, o qui li gestiona el perfil en aquesta xarxa social, s’entreté a bloquejar l’accés al seu compte de persones que no han demanat seguir-lo. És el cas del periodista, advocat, professor universitari i exconseller del Consell d’Administració de RTVE en representació de CiU Josep Manuel Silva. El passat 28 d’abril, Silva es va trobar amb un simple missatge al seu perfil de twitter on té 9.300 seguidors: "@KRLS t’ha bloquejat".

La notícia del dia. Acabo de descobrir-ho avui. Ignoro des de quan i el motiu. Visca la llibertat”, va escriure per comentar el bloqueig de Puigdemont. Silva ha intervingut sovint en tertúlies de diferents ràdios i televisions, incloses Catalunya Ràdio i TV3.

Bloquejar una persona a twitter és senzill. N’hi ha prou en entrar al seu perfil i a l’icona on hi ha tres punts desplegar el menú i clicar damunt l’apartat de bloqueig. Puigdemont o algú en el seu nom es va entretenir a fer-ho amb el de Josep Manuel Silva. I no és l’únic a qui li ha passat, clar!

(Visited 118 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari