Catalunya suma 100 morts més per coronavirus, la menor xifra fins ara

Es registren 813 contagis, menys de la meitat que ahir
Professionals sanitaris

Catalunya segueix mantenint la tendència a la baixa en la xifra de morts diària per coronavirus. Salut ha informat que aquest dijous s'han comptabilitzat 100 noves defuncions per la malaltia, la xifra més baixa des del nou recompte. És la més baixa des del 15 d'abril. L'endemà, el 16, Salut va canviar el mètode de recompte i va incloure-hi els morts fora dels hospitals, a partir de les dades de les funeràries, cosa que va multiplicar les xifres de defuncions. En total, des de l'arribada de la pandèmia s'han comptabilitzat 10.311 víctimes mortals per la Covid-19.

Pel que fa als morts en centres hospitalaris, Salut ha informat que hi han perdut la vida 5.952 persones en total, 55 més aquest dijous. Les dades dels morts als hospitals vénen dels centres, i les de morts totals, de les funeràries, per la qual cosa es recullen a ritmes diferents i no tenen per què ajustar-se exactament. De la xifra total, 2.996 han mort a una residència, 127 a un centre sociosanitari i 573 al domicili.

Aquest dijous es registren 813 casos nous, un descens molt notori després dels 2.652 positius que es van sumar ahir dimecres, la segona dada més alta des de l'inici de la pandèmia. Salut eleva el nombre total a 55.137. Hi ha un total de 120.795 casos possibles d'infecció de coronavirus, 5.954 més que ahir. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 10.956 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 25.011 són casos sospitosos.

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari