Per què podria anar Sandro Rosell a la Model?

Sandro Rosell

Aquest diumenge, amb un mes i una setmana de retard, arrenca la promoció del llibre 'Una forta abraçada' escrit per Sandro Rosell, l'expresident del FC Barcelona que va passar gairebé dos anys en presó preventiva, en el qual relata no només la seva experiència a la presó, sinó també les moltes pistes que, des del seu punt de vista, insinuen l'existència d'una conspiració en contra seva des de molts diferents fronts.

L'editorial tenia previst un llançament perfectament planificat des del dia 23 de març passat amb la idea d'iniciar una gira mediàtica de promoció que hauria culminat el dia 23 d'abril passat amb la diada de Sant Jordi. Precisament, aquell 23 de març estava prevista l'emissió de la primera entrevista seva a la televisió al programa' Lo de Évole' a La Sexta. Aquest estrena es va ajornar fins aquest diumenge dia 3 de maig. Ja no es podia endarrerir més l'emissió de l'entrevista.

Una altra cosa és, lògicament, la presentació d'un dels llibres més esperats de l'any que es va haver de suspendre a conseqüència de l'estat d'alarma. La idea dels promotors era la de realitzar aquest acte a l'antiga presó Model de Barcelona com una forma de relacionar el contingut de l'obra amb un escenari significativament lligat a la seva temàtica.

Rosell dedicarà íntegrament els ingressos de la venda al capellà del centre penitenciari de Soto de Real, el pare Paulino Alonso, en qui Sandro Rosell va trobar el suport i l'ajuda personal necessària a la presó. Això i que oficiava la missa amb la samarreta de Barça, un detall que a l'expresident blaugrana li va cridar poderosament l'atenció. El llibre sortirà a la venda quan les circumstàncies ho permetin, probablement amb vista a aquest segon dia de Sant Jordi que el gremi de llibreters ha fixat per al 23 de juliol.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari