Quin cercle de Podem ha criticat l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat?

Pere Aragonés en el debate de los presupuestos
Pere Aragonés en el debate de los presupuestos

El de Sanitat. Aquest cercle va pressionar fins a última hora –sense èxit, com s’ha vist- perquè Catalunya en Comú Podem votés en contra dels pressupostos de la Generalitat que es van debatre al Parlament el passat dia 24. Tres dies abans, el cercle de sanitat de Podem Catalunya va difondre un comunicat en el qual demanava “que no s’aprovin aquests pressupostos de la Generalitat i que Podem i el Grup Parlamentari facin tot el possible per la seva caiguda i desestimació. Els pressupostos quan es van començar a gestionar, el desembre de 2019, eren ja molt insuficients, dolents i antisocials, la qual cosa ja era un clamor entre els moviments socials amb els quals treballem”.

Podem Sanitat considera, a més, que “amb la irrupció brutal de la Covid-19, els pressupostos són, en l’actualitat, improcedents, inoportuns, obsolets, sospitosament tossuts i només es poden entendre des d’interessos de part i dels partits que els impulsen”. I recorda que l’Ajuntament de Barcelona estudia recfiticar els seus pressupostos, que el govern espanyol ha deixat per més endavant el debat sobre els nous i que la Unió Europea també està introduint modificacions en els seus.

A la reunió del cercle de Sanitat de Podem Catalunya hi van assistir unes quaranta persones. Només un dels assistents va avalar la posició del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem d’abstenir-se en el debat dels pressupostos del 2020. Com és sabut. eñ grup que lidera Jéssica Albiach es va acabar abstenint, amb la qual cosa els pressupostos van poder ser aprovats, malgrat els vots en contra de la resta de grups de l’oposició: Ciutadans, PSC, PP i CUP.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari