Bargalló proposa una reconstrucció del sistema educatiu català

El conseller d'Educació avança que la setmana vinent es reunirà amb tots els grups parlamentaris
Josep Bargalló, consejero de Educación
Josep Bargalló, consejero de Educación

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha proposat la reconstrucció del sistema educatiu, molt afectat arran de la Covid-19, quan tots els alumnes estan a les seves cases i estan seguint el curs des dels seus domicilis.

Josep Bargalló ha avançat en el Parlament que la setmana vinent hi haurà una reunió entre el Departament d'Educació i els grups parlamentaris per reformar el sistema de cara al futur.

Bargalló ha contestat, així, a la pregunta de la diputada socialista, Esther Niubó, la qual li ha recriminat al conseller la bretxa digital entre els alumnes que poden seguir el curs en tenir connexió a internet a les seves cases o bé tenir aparells informàtics. Segons Niubó, hi ha unes 55.000 famílies que no tenen internet a casa, la qual cosa fa que els alumnes no estiguin seguint el curs.

El conseller Bargalló ha defensat, com Niubó, la "professionalitat" del professorat. La diputada socialista li ha reclamat al conseller revertir les retallades per què cada alumne tingui accés a un ordinador i xarxa per connectar-se, apostar per l'escola inclusiva i reimplantar la sisena hora.

Bargalló assegura que totes aquestes qüestions seran tingudes en compte en la trobada de la setmana que ve. Això significaria, probablement, modificar la Llei d'Educació de Catalunya, aprovada durant el mandat de José Montilla com a president de la Generalitat.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari