Sánchez recull el guant de Rufián i diu que refarà el diàleg amb Catalunya

El president del govern espanyol assegura que no vol "ajornar problemes" més enllà de l'emergència
Rufián, sota l'atenta mirada de Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha dit, literalment, que recollia el guant que li havia llençat Esquerra de reactivar la taula de diàleg sobre el conflicte amb Catalunya a tot estirar al juny.

Durant el ple al Congrés per votar la pròrroga de l'estat d'alarma, Sánchez ha assegurat que no entra dins dels seus plans "ajornar problemes" i ha manifestat la seva voluntat de reprendre la taula de diàleg entre governs quan se superi la crisi sanitària.

El portaveu republicà, Gabriel Rufián, ha defensat que cal parlar de vida, però també de política. "Si volem obrir un nou temps, obrim-lo de veritat. No facin un altre cop l''això no toca' amb la mesa de diàleg, com ja van fer amb la comissió d'investigació del rei emèrit", ha reclamat el diputat d'ERC.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides