Les intenses pluges provoquen talls de carreteres i inundacions per desbordaments de rius

Protecció civil demana precaució, especialment a la zona del Baix Ter
Agents rurals

Els rius de la zona del Baix Ter han registrat importants creixements dels seus cabals arran de les pluges persistents de les darreres hores. Aquestes mateixes pluges han provocat afectacions a una vintena de carreteres catalanes.

A Girona s'han produït 14 afectacions. La C-31 està tallada a Ullà per inundacions, l'N-260 està tallada a Portbou per obstacles a la via, la GIV-6321 està tallada a Albons per esllavissades, com també ho està la GI-682 a Sant Feliu de Guíxols, i la GIV-6226 està tallada a Garrigàs per inundacions.

També la GIP-5129 està tallada entre Vilafant i Borrassà per inundacions, la GI-682 està tallada a Blanes per despreniments, la GI-643 està tallada a Serra de Daró per inundacions, la GI-542 està tallada a Osor per esllavissades, i la GIP-6021 està tallada a Peralada per inundacions.

Altres afectacions són que hi ha un carril tallat a la C-25 a Arbúcies i a la GI-682 i a la GI-681 a Tossar de Mar. I que s'ha de circular amb precaució a la GIV-6322 entre l'Escala i Albons.

També hi ha afectacions al trànsit a la BV-2041 que està tallada per esllavissades a Gavà, el mateix que la BV-2425 a Gelida i la GI-542 a Osor. Per inundacions estan tallades la C-31 a Ullà, la C-35 a Fogars de la Selva i la GI-653 a Serra de Daró.

Protecció Civil demana prudència als rius, especialment al Baix Ter. S'ha superat el llindar de perill a l'Onyar, a Girona, i al Daró, a la Bisbal de l'Empordà. També s'ha passat el d'alerta al Llobregat, a Sant Vicenç dels Horts. A la Tordera, i a la riera del Carme, a la Pobla de Claramunt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides