L’alcalde de Badalona dimiteix detingut a la comissaria

Pastor es va mostrar agressiu amb els mossos que el van aturar quan s'havia saltat el confinament i conduïa fent esses
Àlex Pastor
Àlex Pastor

Àlex Pastor ha dimitit aquest dimecres al matí com a alcalde de Badalona després d'haver estat detingut pels Mossos d'Esquadra aquest dimarts a la nit, quan s'havia saltat el confinament i conduïa fent esses per Barcelona.

Pastor, que ha liderat l'ajuntament badaloní des del juny del 2018, es va negar a passar el control d'alcoholèmia i es va mostrar agressiu amb els agents, per la qual cosa li atribueixen atemptat contra l'autoritat.

L'exalcalde de Badalona ha passat la nit a la comissaria dels Mossos de Les Corts, des d'on ha presentat la seva renúncia aquest matí en una carta lliurada al seu advocat, ha explicat el quart tinent d'alcaldia, Rubén Gujarro.

El PSC va suspendre Pastor de militància aquest mateix dimarts a la nit, quan van transcendir els fets, i va instar-lo a dimitir de tots els seus càrrecs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides