Detingut l’alcalde de Badalona per saltar-se el confinament

S'hauria negat a fer-se la prova d'alcoholèmia i va reaccionar violentament contra els agents
Àlex Pastor

L'alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha estat detingut aquest dimarts pels Mossos d'Esquadra després de saltar-se el confinament i negar-se a fer un control d'alcoholèmia.

Segons indiquen diversos mitjans, l'alcalde socialista conduïa el seu vehicle per la ciutat amb clars símptomes d'embriaguesa quan la policia l'ha parat per realitzar-li el control.

Els Mossos d'Esquadra encara no han confirmat la seva detenció però segons les fonts policials, Pastor estava "visiblement alterat, proferint crits i propinant cops" en el moment de l'alto de la policia i posterior negativa de fer-se la prova d'alcoholèmia.

El Partit Socialista ha informat que suspèn de militància Pastor i li demana la renúncia a tots els seus càrrecs públics. Per tant, la seva dimissió com a alcalde. "Amb independència de la valoració positiva que ens mereix la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament de Badalona, considerem que els fets coneguts avui són incompatibles amb la militància socialista i l'exercici de qualsevol càrrec públic", afirma el partit a través d'un comunicat.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari