Catalunya confirma 404 morts per coronavirus en les últimes 24 hores

El total acumulat és de 8.845 víctimes mortals
Coronavirus

Salut ha informat que ja han mort un total de 8.845 persones per coronavirus des de l'arribada de la pandèmia, amb 404 defuncions comptabilitzades en les últimes 24 hores. El Govern va iniciar la setmana passada el recompte de defuncions a partir d'un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries.

Pel que fa als morts en centres hospitalaris, Salut ha informat que han mort 5.080 des de l'inici de la pandèmia.

El nombre de nous casos confirmats de la Covid-19 és de 1.098 positius, una dada lleugerament més alta que ahir, afegint-se a un total de 44.793 casos confirmats. D'altra banda, hi ha un total de 77.311 casos possibles d'infecció de coronavirus.

Fins avui s'han produït un total de 23.891 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Aquesta xifra, comparada amb la d'ahir, situa amb un total de 1.474 altes des dels centres hospitalaris en les últimes 24 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides