El govern espanyol rectifica i deixarà que els nens puguin sortir a passejar

Així ho ha anunciat el ministre Illa després que l'oposició i els socis de Podem ho hagin reclamat
Salvador Illa
Salvador Illa

El govern espanyol rectifica i permetrà finalment que els nens de fins a 14 anys puguin passejar amb un adult, a més d'acompanyar-los a les activitats considerades bàsiques com anar al supermercat, a la farmàcia o el banc, i ho podran fer a partir d'aquest diumenge, 26 d'abril. Així ho ha anunciat el ministre de Sanitat, Salvador Illa, després que l'oposició hagi reclamat en bloc una rectificació i que també els seus socis de Podem hagin manifestat discrepàncies.

"Esperem una rectificació", ha dit minuts abans de la compareixença d'Illa el portaveu de Podem, Pablo Echenique, que ha precisat que el seu grup era partidari de permetre passeigs breus amb "cautela".

També l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, havia reclamat que els nens poguessin sortir "per respirar a l'aire lliure, no per consumir en espais tancats".

Tant el PP, com a principal partit de l'oposició, com Ciutadans, ERC o Més País també s'havien pronunciat en contra de l'anunci i havien reclamat que els menors poguessin fer passejos curts per zones obertes, no només anar amb els seus pares a comprar al supermercat o a treure diners del banc, dos espais "concorreguts i amb risc de contagi".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides