Un miler de contagis i 168 víctimes mortals per coronavirus a Catalunya

Reprodueix vídeo

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que a Catalunya ja han mort un total de 8.441 persones per coronavirus des de l'arribada de la pandèmia, amb 168 defuncions comptabilitzades en les últimes 24 hores. El Govern va iniciar dimecres el recompte de defuncions a partir d'un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries.

El nombre de nous casos confirmats de la Covid-19 és de 1.055 positius, afegint-se a un total de 43.695. D'altra banda, hi ha un total de 72.984 casos possibles d'infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Fins avui s'han produït un total de 22.417 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Aquesta xifra, comparada amb la d'ahir, situa amb un total de 1.536 altes des dels centres hospitalaris en les últimes 24 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides