Catalunya confirma 206 noves morts per coronavirus les darreres 24 hores

El recompte total s'eleva a les 8.273 persones
Coronavirus

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat aquest diumenge que a Catalunya ja han mort un total de 8.273 persones per coronavirus des de l'arribada de la pandèmia, el que ha suposat 206 defuncions comptabilitzades en les últimes 24 hores. El Govern va iniciar dimecres el recompte de defuncions a partir d'un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries.

Pel que fa als morts en centres hospitalaris, Salut ha donat la xifra total acumulada de 4.576 morts, mentre que el dia anterior n'eren 4.336. La diferència, no obstant dona una xifra de 240 morts als hospitals, que és superior a la suma de 206 morts totals en el mateix període que ha facilitat Salut. Aquest desajust s'explica per la diferència en el ritme de recollides de dades.

El nombre de nous casos confirmats de la Covid-19 en l'últim dia baixa lleugerament respecte a l'anterior, amb 618 positius (dissabte van ser 1.004), per a un total de 42.610.

Des de l'arribada de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, avui és el primer dia que s'han superat les 20.000 altes hospitalàries, amb 20.881 persones, unes 1.066 altes noves.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides