Torra exigeix que el Govern gestioni el desconfinament a Catalunya

El president exposa l'estratègia de la Generalitat en la videoconferència amb el president Sánchez
Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al cap de l'executiu espanyol, Pedro Sánchez, que sigui el Govern català qui "gestioni la fase de desconfinament a Catalunya", ja que "cada territori requereix respostes específiques i adaptades a la seva realitat".

Amb tot, Torra assegura que qualsevol decisió es prendrà sempre en funció de la situació epidemiològica, la capacitat del sistema sanitari i la capacitat de control de la infecció.

Durant la trobada per videoconferència dels presidents amb Sánchez, Torra ha exposat l'estratègia per a aquest desconfinament, elaborada amb el grup de treball que lidera el doctor Oriol Mitjà, d'acord amb els criteris de l'Organització Mundial de la Salut.

En la seva intervenció, Torra també ha insistit en la necessitat que el govern de Sánchez posi en marxa les mesures econòmiques i socials de suport a treballadors, empreses i autònoms, reclamades el passat mes de març, i ha recordat que el Govern ha implementat la seva pròpia estratègia econòmica per ajudar a la liquiditat de treballadors i famílies.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari