Salut suma 186 morts per coronavirus en les últimes 24 hores a Catalunya

La xifra total de víctimes mortals supera ja els 8.000
Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dissabte que a Catalunya ja han mort un total de 8.067 persones per coronavirus des de l'arribada de la pandèmia, el que suposa 186 defuncions comptabilitzades en les últimes 24 hores. Aquesta darrera xifra significa un notable descens respecte a les 305 del dia anterior. El Govern va iniciar dimecres el recompte de defuncions a partir d'un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries.

Pel que fa als morts en centres hospitalaris, Salut ha donat la xifra total acumulada de 4.336 morts, mentre que el dia anterior n'eren 4.123. La diferència, això no obstant, és superior a la suma de morts totals que ha facilitat Salut en el mateix comunicat.

El nombre de nous casos confirmats de la Covid-19 en l'últim dia baixa lleugerament respecte al dia anterior, amb 994 positius (divendres van ser 1.252), per a un total de 41.992.

Des de l'arribada de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s'han comptabilitzat un total de 19.815 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19, amb 727 en el darrer dia, notablement per damunt de les 364 del dia anterior.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides