Nota de rectificació

Promoció de la nova temporada del programa de Marcela Topor a la XAL
Promoció de la nova temporada del programa de Marcela Topor a la XAL

En l'article publicat el 19 d'abril sota el títol Qui s’ha saltat reiteradament el confinament pel coronavirus? explicàvem que diversos capítols del programa The Weekly Mag -presentat i dirigit per Marcela Topor i que emet La Xarxa de televisions locals- s'havia gravat i emès durant el període de confinament. 

Aquesta informació és errònia i lamentem el destorb i danys que hagi pogut ocasionar a Marcela Topor, als col·laboradors, a La Xarxa i al restaurant on es realitza.

Com ha pogut saber aquest mitjà, el programa es grava amb setmanes d'antelació. El darrer que es va gravar va ser el passat 12 de març, previ al decret de confinament. Així doncs, els programes emesos els dies 14, 21, 28 de març i 4 d'abril (període de confinament) s'havien gravat abans de l'estat d'alarma. 

Després de Setmana Santa, el programa havia de tornar a les pantalles televisives el dissabte 18 d'abril però no va ser així degut, precisament, a no poder gravar una nova edició del mateix seguint les indicacions del confinament.

The Weekly Mag tornarà a les graelles televisives el proper dissabte 25 d'abril amb una durada més curta i gravat i realitzat telemàticament.

 

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari