Quim Torra s’apuja la pensió aprofitant la crisi del coronavirus

El Diari Oficial de la Generalitat decreta un increment de l'import de les retribucions pels expresidents catalans
Quim Torra
Quim Torra

El Diari oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) número 8107 del 9 d'abril del 2020 ha publicat un decret llei (11/2020), amb data del 7 d'abril, en el qual s'adopten mesures econòmiques, social i administratives per pal·liar els efectes de la pandèmia per la Covid-19 i altres de complementàries.

En l'apartat de les disposicions addicionals, en la disposició quarta i amb el títol de "Pensions", es pot llegir que amb efectes de l'1 de gener de 2020, la quantia de les pensions a què fan referència els apartats primer i tercer de l'article 30 de la Llei 4/2017, del 28 de març, s'incrementen en un 0,9% respecte de les vigents a 31 de desembre de 2019.

El text afegeix que les pensions i assignacions temporals atorgades a l'empara de la Llei 6/2003, de 22 d'abril, de l'estatut dels expresidents de la Generalitat, i de la Llei 2/1988, de 26 de febrer, sobre assignacions temporals i pensions als presidents del Parlament, en cessar, i als seus familiars, s'han d'actualitzar d'acord amb la seva normativa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides