Torra es retrata canviant de relat sobre la suspensió del Mobile

El president presenta ara el seu govern com a partícip d'una "molt bona decisió" adoptada contra el coronavirus, que ell havia atribuït a "l'epidèmia de la por"
Quim Torra
Quim Torra

Durant la roda de premsa que ha ofert als mitjans estrangers aquest dijous, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha atribuït al seu govern part del mèrit de la suspensió de l'edició d'enguany del Mobile World Congress que ara associa al coronavirus, tot i que havia donat una versió dels fets diferent el passat mes de febrer.

Aquest dijous, a la pregunta de si agraeix la cancel·lació d'aquell esdeveniment, el president català ha manifestat que "va ser una d'aquelles decisions molt difícils de prendre, i aquí crec que va ser molt responsable GSA de prendre aquesta decisió conjuntament amb els partners, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Fira de Barcelona. Crec que va ser potser la primera decisió a nivell mundial que un esdeveniment com aquest es cancel·lés i per tant, sí, crec que va ser una molt bona decisió".

La reacció de Torra en conèixer-la, a mitjans del mes de febrer, va ser una altra: "Aquest fet ha estat causat no pas per l'epidèmia de la Covid-19, que no té casos registrats a Catalunya, i que tampoc respon a cap recomanació de l'OMS, sinó per allò que ara coneixem com infodèmia o epidèmia de la por que de la desinformació ha escampat arreu".

Un vídeo que ha circulat a la xarxa les darreres hores evidencia el canvi de relat de Torra.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides