479 morts i 361 positius per Covid-19 en les últimes 24 hores a Catalunya

El total és 7.576 defuncions i 59.195 casos de contagiats
La pandèmia continua desinflant-se a Catalunya

El Departament de Salut ha informat aquest dijous que a Catalunya ja han mort un total de 7.576 persones per coronavirus des de l'inici de la pandèmia, amb 479 defuncions comptabilitzades en les últimes 24 hores a tots els centres. El Govern va iniciar ahir el recompte de defuncions a partir d'un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries.

Els casos confirmats de la Covid-19 en l'últim dia baixa significativament, amb 361 contagis arreu de Catalunya. Segons les mateixes dades, 201 persones han mort en centres hospitalaris com a casos positius o com a sospitosos sense confirmar de la Covid-19.

D'altra banda, hi ha un total de 59.195 casos possibles d'infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides