La Generalitat no inclou l’Alt Pirineu i Aran en el repartiment de mascaretes

L’executiu català ha considerat prioritària la distribució en municipis de més de 30.000 habitants
Mascaretes sanitàries

El govern de la Generalitat no ha inclòs les comarques de l’Alt Pirineu i Aran en el repartiment de mascaretes que voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil han començat a dur a terme a Catalunya, segons avança La Valira.

L’executiu català considera prioritari que aquest material sigui distribuït a hores d’ara en municipis de més de 30.000 habitants, és a dir, les grans ciutats on es considera hi ha una més gran mobilitat.

Per províncies, a Barcelona s’han donat 1.264.000 unitats, a Tarragona han estat 180.000, a Girona es repartiran 172.000 mascaretes i a Lleida seran 98.000. Aquestes unitats formen part d’un enviament de 10 milions de mascaretes arreu de l’Estat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides