Puja la xifra de morts per coronavirus a Espanya en les darreres 24 hores

S’han comptabilitzat 551 defuncions, el que dona un total de 19.130 morts des de l’inici de la pandèmia
Salvador Illa
Salvador Illa

En les darreres 24 hores han mort 551 persones a causa del coronavirus, segons les dades que ha donat a conèixer el Ministeri de Sanitat. Amb aquesta nova dada, les defuncions per coronavirus des de l’inici de la pandèmia a Espanya són ja 19.130 persones.

Segons les dades de Sanitat, també se segueix incrementant el nombre de persones que estan sent donades d’alta de la malaltia, i ja són 74.797. En les darreres 24 hores les altes van ser de 3.944 persones.

Pel que fa al nous contagis, en les darreres 24 hores s’ha produït un increment en referencia al dia anterior, sumant 11.183 nous contagiats per la Covid-19. Amb aquesta dada, el total de contagis a Espanya ja suma 182.816 persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides