Per quina conya s’indignen independentistes hiperventilats després de les 1.714.000 mascaretes?

Albert Donaire
Albert Donaire

L'exsenador català de Podemos Óscar Guardingo i el secretari d'Economia i Hisenda del PSC Francesc Trillas han fet befa a Twitter de la reacció d'independentistes rellevants com el conseller Miquel Buch contra l'enviament d'unes 1.174.000 mascaretes a Catalunya per part del govern espanyol.

Quan un usuari de Twitter ha considerat "irrecuperables" bàsicament els indepes partidaris de JxCat i ha plantejat que se'ls hauria de proporcionar el seu propi territori, Trillas ha proposat "una mena de territori Amish, o un com aquest barri àcrata de Copenhaguen, fins i tot es podria promocionar turísticament amb les degudes precaucions". Guardingo, per la seva part, ha proposat Cadaqués perquè "molt ja hi tenen casa i només si arriba per una carretera".

Aquests comentaris en conya sobre la propensió a veure conspiracions d'alguns independentistes ha estat difosos per mitjans favorables al procés i ha causat la indignació de figures públiques com la diputada de JxCat Aurora Madaula i el coordinador de la sectorial de l'ANC Mossos per la República, Albert Donaire. Madaula els ha acusat d'autoritarisme i els ha preguntat si "ens voleu posar en un ghetto" i si "ens marcareu amb una estelada". Donaire ha atribuït la conya als socialistes i als de Podemos, i ha piulat que "deu ser l'alternativa «simpàtica» de posar-nos en un camp de concentració o la presó".

"Després volen que no en fem befa. Unes màscares i un poble de la Costa Brava i ja deliren i es comparen amb els jueus de l'Alemanya nazi. I aquesta és diputada autonòmica d'JxCat", ha piulat Guardingo sobre la reacció de Madaula.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides