Per quina conya s’indignen independentistes hiperventilats després de les 1.714.000 mascaretes?

Albert Donaire
Albert Donaire

L'exsenador català de Podemos Óscar Guardingo i el secretari d'Economia i Hisenda del PSC Francesc Trillas han fet befa a Twitter de la reacció d'independentistes rellevants com el conseller Miquel Buch contra l'enviament d'unes 1.174.000 mascaretes a Catalunya per part del govern espanyol.

Quan un usuari de Twitter ha considerat "irrecuperables" bàsicament els indepes partidaris de JxCat i ha plantejat que se'ls hauria de proporcionar el seu propi territori, Trillas ha proposat "una mena de territori Amish, o un com aquest barri àcrata de Copenhaguen, fins i tot es podria promocionar turísticament amb les degudes precaucions". Guardingo, per la seva part, ha proposat Cadaqués perquè "molt ja hi tenen casa i només si arriba per una carretera".

Aquests comentaris en conya sobre la propensió a veure conspiracions d'alguns independentistes ha estat difosos per mitjans favorables al procés i ha causat la indignació de figures públiques com la diputada de JxCat Aurora Madaula i el coordinador de la sectorial de l'ANC Mossos per la República, Albert Donaire. Madaula els ha acusat d'autoritarisme i els ha preguntat si "ens voleu posar en un ghetto" i si "ens marcareu amb una estelada". Donaire ha atribuït la conya als socialistes i als de Podemos, i ha piulat que "deu ser l'alternativa «simpàtica» de posar-nos en un camp de concentració o la presó".

"Després volen que no en fem befa. Unes màscares i un poble de la Costa Brava i ja deliren i es comparen amb els jueus de l'Alemanya nazi. I aquesta és diputada autonòmica d'JxCat", ha piulat Guardingo sobre la reacció de Madaula.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari