Catalunya supera les 7.000 morts d’ençà que va començar la pandèmia

99 defuncions i 2.870 positius en les últimes 24 hores
Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dimecres que a Catalunya ja han mort 7.097 persones per coronavirus des de l'inici de la pandèmia. El Govern ha iniciat el recompte de defuncions a partir d'un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries.

Detalla: 3.855 persones en centres hospitalaris, 1.810 han mort a una residència, 62 a un centre sociosanitari i 456 al domicili. Salut determina que 914 morts per coronavirus són casos no classificables per manca d'informació.

Les dades diàries, de dimarts a dimecres, situen en 99 defuncions als hospitals en les últimes 24 hores i 2.870 nous contagis. Fins ara hi ha hagut un total de 39.375 casos positius de coronavirus a Catalunya.

Des de l'inici de la pandèmia, s'han comptabilitzat fins avui un total de 17.297 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides