El Mobile prorroga l’actual contracte amb Barcelona i seguirà fins al 2024

El MWC del 2021 se celebrarà entre l'1 i el 4 de març després de la cancel·lació d'enguany pel coronavirus
El Mobile World Congress 2020 de Barcelona s'ha suspès

El Mobile World Congress continuarà a Barcelona com a mínim fins al 2024. La GSMA, organitzadora de l'esdeveniment, i Fira de Barcelona han arribat a aquest acord per compensar la suspensió del congrés d'aquest any, a causa de la pandèmia de Covid-19.

Com ha avançat el diari Ara, es tracta només d'una pròrroga d'un any –l'actual contracte s'acabava el 2023– per aquesta incidència, cosa que no té res a veure amb la més que possible renovació, amb un nou contracte, que s'ha de començar a negociar. El 2024 no ha de ser, per tant, l'últim any del MWC a Barcelona, sinó l'últim any de l'actual contracte.

El congrés havia de tenir impacte de gairebé 500 milions d'euros en l'economia de Barcelona i generar 14.100 llocs de treball. El MWC de 2021 se celebrarà entre l'1 i el 4 de març.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides