Investiguen Torra per parar l’hospital de campanya de la Guàrdia Civil

La denúncia d'un advocat acusa la Generalitat d'un delicte d'homicidi per imprudència greu
Guàrdies civils muntant l'hospital de campanya a Sant Andreu de la Barca

Una jutge de Martorell (Barcelona) ha decidit investigar si la Generalitat ha incorregut en un delicte per rebutjar l'obertura d'un hospital de campanya que la Guàrdia Civil va aixecar en el municipi de Sant Andreu de la Barca per a pacients de coronavirus i que roman buit des de fa tres setmanes.

La magistrada ha acordat obrir "amb caràcter urgent" les diligències que va sol·licitar un particular i a les quals s'ha sumat la Fiscalia per a esclarir si el govern català ha comès un delicte al no permetre que l'equipament entri en funcionament.

Així ho sosté en un acte, al qual ha tingut accés Efe, en el qual ordena a la conselleria de Salut informar en un termini de 48 hores sobre qui va donar l'ordre d'instal·lar aquest hospital de campanya, situat en un poliesportiu, quina autoritat va denegar l'obertura del mateix i sobre la base de quins motius.

La jutge ha sol·licitat aquesta documentació arran de la denúncia d'un advocat que acusa el president de la Generalitat, Quim Torra, i a la consellera de Salut, Alba Vergés, d'un delicte d'homicidi per imprudència greu.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari