El curs acabarà el juny però les escoles podran obrir el juliol per activitats de reforç

Ho han acordat així la ministra d’Educació, Isabel Celaá, i els seus homòlegs autonòmics
Isabel Celaá
Isabel Celaá

El curs escolar s’acabarà al mes de juny. Així ho han decidit de forma col·legiada la ministra d’Educació, Isabel Celaá, i els seus homòlegs autonòmics. Tanmateix, una de les grans novetats del pacte assolit en la reunió que han mantingut aquest matí els responsables educatius autonòmics i la titular de l’executiu central és que permetran a les escoles obrir el mes de juliol per fer activitats de reforç, que seran impulsades per les administracions locals o autonòmiques o bé per organitzacions. En aquest sentit, hi haurà voluntaris que estaran en contacte amb els col·legis i els seus docents.

Aquesta novetat d'obir els col·legis en període estival va sobretot adreçada als alumnes que hagin tingut dificultats per seguir les activitats en el format a distància. Es preveu que les activitats de reforç siguin de caràcter divers, i entre les que s’incloguin continguts de reforç curricular però també activitats lúdiques o de lleure.  

D’altra banda, cal destacar que la iniciativa d’obrir els centres educatius el mes de juliol era una proposta capitanejada per una quarantena d’entitats, entre les que destaca l’organització social Save The Children. Reclamaven que els estudiants en “situació desfavorable” poguessin recuperar els continguts del curs, però també per permetre la conciliació familiar “en moments econòmics que es preveuen molt durs”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides