On és Manuel Valls durant la crisi del coronavirus?

Manuel Valls
Manuel Valls

Manuel Valls va deixar París per establir-se a Barcelona i optar a l'alcaldia de la capital catalana. Els resultats no van ser prou satisfactoris, malgrat tenir el paraigua de Ciutadans.

A l'Ajuntament de Barcelona compta amb Eva Parera. Tots dos formen un minigrup. Valls no es prodiga massa en les feines habituals del dia a dia municipal, deixant tot el pes de les comissions a Parera.

Ell, com a líder, es reserva per les coses importants. Des de la proclamació de l'estat d'alarma, el 14 de març, ara fa un mes, Valls no ha tingut cap intervenció pública, a diferència dels altres líders municipals, sobretot Ada Colau i Jaume Collboni.

L'activitat de Valls se segueix a través de les xarxes socials i en dos articles publicats en diaris el darrer mes. El primer d'ells a La Vanguardia i el segon a El País, així com una entrevista al Corriere della Sera.

Però és a Twitter on es pot comprovar que l'exprimer ministre francès segueix amb molta atenció la política francesa. El dubte és si les piulades són fetes per ell o pel seu community manager. Fins i tot, hi ha qui considera que Valls estaria negociant amb Emmanuel Macron una tornada a la política francesa. Valls i Macron tenen, ara, una bona amistat i sintonia política. Segons expliquen, Valls parla sovint amb el president francès.

Falta per veure si Valls dóna per acabada la seva estada a Barcelona o bé és un simple confinament a causa de la Covid-19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides