Catalunya registra 128 morts per Covid-19 i 427 positius en 24 hores

Les dades de Salut eleven els contagiats a 35.197
Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dilluns que s'han registrat 471 positius nous de coronavirus a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 35.197. Una dada significativament més baixa que diumenge, quan es van comptabilitzar 699 caos nous. D'aquesta manera, la xifra continua dins la tendència a la baixa dels últims dies.

Pel que fa al nombre de morts, als hospitals se n'han registrat 128 en les últimes 24 hores que eleven la xifra total a 3.666 des que va començar la crisi. El nombre de morts diaris es manté alt, i puja respecte diumenge, quan se'n van comptabilitzar 96 en centres sanitaris. Des de l'inici de la crisi s'han hagut d'ingressar 2.775 persones, 55 en les últimes hores.

Les altes hospitalàries continuen augmentant. En les últimes 24 hores se n'han comptabilitzat 365, que fan un total de 15.967 des que va començar la crisi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides