El Barça emprèn accions penals contra l’exdirectiu Emili Rousaud

El president Bartomeu també remodela la junta i nomena Moix vicepresident econòmic de l'entitat
Emili Rousaud

La junta directiva del Barça, presidida per Josep Maria Bartomeu, ha acordat emprendre accions penals contra Emili Rousaud, exvicepresident del club fins fa pocs dies, després de les greus acusacions abocades arran del 'Barçagate'. Rousaud va assegurar que algú "havia ficat la mà a la caixa" al referir-se a la contractació d'una empresa per al control de les xarxes socials. La decisió s'ha pres després de la reunió telemàtica de la junta d'aquest dilluns.

A més de Rousaud, també van renunciar al seu càrrec en la directiva del FC Barcelona Enric Tombas, Silvio Elías, Maria Teixidor, Josep Pont i Jordi Calsamiglia.

D'altra banda, a proposta de president Bartomeu, la junta directiva ha aprovat el nomenament de Jordi Moix com vicepresident econòmic i patrimonial; Pau Vilanova com a vicepresident institucional, Oriol Tomàs com vicepresident de l'àrea comercial; Marta Plana com a secretària de la junta directiva i David Bellver com a tresorer.

D'altra banda, Javier Bordas serà el responsable del primer equip de futbol, Xavier Vilajoana s'ocuparà de Barça B, Juvenil, futbol formatiu i futbol femení.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari