La CEOE alerta que la majoria de les empreses no tenen material de protecció pels treballadors

La patronal espanyola exigeix un pla estratègic que permeti sortir a les empreses de la situació en la que es troben i poder tornar a l’activitat productiva
El vicepresident de la CEOE, Íñigo Fernández de Mesa
El vicepresident de la CEOE, Íñigo Fernández de Mesa

El vicepresident de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Íñigo Fernández de Mesa, ha alertat que la gran majoria d’empreses espanyoles, que són petites i mitjanes empreses, segurament no disposen de material de protecció per fer front a la pandèmia del coronavirus.

El responsable de la patronal espanyola, que ha estat entrevistat al programa Espejo Público, ha assenyalat que aquesta manca de material podria dificultar la reobertura de les empreses. D’altra banda, Fernández de Mesa ha apuntat que creuen que les grans empreses “tenen capacitat i accés a subministres d’aquest tipus de material”, mentre que ha informat que no succeeix el mateix a les pimes.

El vicepresident de la CEOE ha exigit un pla estratègic que permeti a les empreses sortir de la situació en la que es troben i poder tornar a l’activitat productiva.

Fernández de Mesa ha afegit que "el subministrament de tests, mascaretes, guants, gel i altres equips és fonamental per garantir la seguretat dels treballadors i per la posada en marxa de l’activitat productiva". També ha assenyalat que hi ha certa incertesa legal pels protocols de sanitat, ja que deixen la interpretació jurídica en mans de les empreses.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.