Les comunitats autònomes que tornen al treball ho fan amb relativa normalitat

Agents policials han repartit aquest matí mascaretes en parades del transport públic per evitar que les persones que es desplacen als seus llocs de treball es contagiïn de la Covid-19
Un treballador en una estació de tren a Madrid

La tornada al treball d’una part dels sectors econòmics que no poden teletreballar, sobretot dels sectors industrials i de la construcció, s’ha produït en les comunitats autònomes on avui no era festiu (Comunitat de Madrid, Galícia, Astúries, Castella Lleó, Extremadura, Andalusia, Múrcia, Aragó i Canàries) amb relativa normalitat i sense incidències destacables.

Agents policials, seguint directrius del Ministeri de l’Interior, s’han distribuït des d’aquest matí – a partir de demà ho faran a les comunitats on avui és festiu, inclosa Catalunya – per algunes estacions de transport públic, sobretot de metro i de tren, per repartir un total de 10 milions de mascaretes. L'objectiu és evitar que les persones que es desplacin als seus llocs de treball es contagïin del coronavirus. 

En el cas de la Comunitat de Madrid, regió espanyola on hi ha hagut més infectats i més morts per la Covid-19, s’ha registrat a les vuit del matí una afluència d’un 34% més de passatgers respecte el dilluns passat i es distribuiran més d'1,4 milions de mascaretes en el 20% de les estacions de metro, entre altres punts força concorreguts.

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha assegurat que l’hora punta al transport públic aquest dilluns s’ha produït sense aglomeracions i “amb una concurrència molt limitada de viatgers a les estacions i els transports públics”.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides