El govern central insisteix a totes les forces polítiques a sumar-se al “pacte nacional”

Pedro Sánchez convocarà la primera reunió la setmana vinent
María Jesús Montero

La ministra d’Hisenda i portaveu del govern central, Maria Jesús Montero, ha fet una crida a les diferents forces polítiques a sumar-se al “Pacte Nacional per la reconstrucció econòmica i social”, anunciat ahir pel president Pedro Sánchez. Montero també ha informat que esperen la participació dels agents socials, els empresaris, les organitzacions sindicals i les comunitats autònomes.

Montero, després de les dures crítiques del PP i de Vox per la gestió de l’executiu central de la crisi sanitària, ha afirmat que “creiem que els espanyols no entendrien que en una crisi d’aquesta dimensió no aconseguíssim aparcar un temps les diferències i els retrets acumulats”.

La portaveu de l’executiu ha avisat a la dreta espanyola: “Esperem que hi vagin tots els grups polítics cridats, perquè del contrari només estaran evidenciant davant tota la societat que el país no pot comptar amb ells quan se’ls necessita”.

Montero ha emfatitzat la importància de forjar uns acords d’aquestes característiques per reconstruir el país a curt i mitjà termini i ha subratllat que la pandèmia ha canviat les urgències i les prioritats, motiu pel qual és necessari obrir un espai de reflexió i debat. La primera reunió serà convocada la setmana vinent per Pedro Sánchez.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari