El govern central repartirà un nou tipus de mascareta en espais concorreguts com el transport públic

El ministre Salvador Illa recorda la importància de mantenir la distància interpersonal, rentar-se les mans i tenir cura de la higiene en els espais públics i els privats
Salvador Illa
Salvador Illa

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat que l’executiu central començarà a distribuir a partir de dilluns vinent un nou tipus de mascareta, anomenada higiènica o de barrera, i que té un ús complementari a les tres recomanacions fetes pels experts: mantenir la distància interpersonal, rentar-se les mans i tenir cura de la higiene en espais públics i privats.

Illa ha assenyalat que el passat 8 d’abril el Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties (ECDC) va recomanar l’ús de mascaretes de forma complementària. Per això, el govern central ha decidit distribuir-ne pels trajectes que efectuen les persones al anar als seus llocs de treball, especialment en punts concorreguts com les estacions de tren o de metro.

El titular de Sanitat, que ha remarcat que el govern activarà la producció i distribució d’aquesta tipologia de mascareta, ha justificat que en repartiran especialment en aquests espais perquè són punts on és més difícil mantenir la distància interpersonal.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari