Catalunya suma 107 morts més per coronavirus en les últimes 24 hores

Es tracta de la xifra més baixa des del 23 de març
Noves dades sobre el coronavirus

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat aquest dimecres de la suma de 107 noves víctimes mortals en les 24 hores, que eleven el número total a 3.148 les persones que han perdut la vida per coronavirus.

Ja són més de la meitat de la xifra rècord a les que es va arribar fa justament una setmana; 262, rècord absolut des que hi va arribar la pandèmia a Catalunya o les més de 240 de dimecres i dijous passats.

Entre els dos dies de cap de setmana s'han detectat 1.396 positius nous a Catalunya, una de les xifres més baixes de l'última setmana, la més crítica. Des de l'inici de la pandèmia, el territori català ha sumat un total de 31.043 infectats. 5.020 d'aquests són professionals sanitaris.

13.063 pacients de coronavirus ja han rebut l'alta des de l'inici de la pandèmia. En les últimes hores s'han comptabilitzat 813 persones que han superat la malaltia, la meitat que ahir dimarts, que va ser el primer cop que es van sumar més altes que nous contagis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides