Insten la Generalitat a donar material de protecció a les ambulàncies

Com en el seu dia va fer amb els sanitaris i després amb els Mossos, el tribunal insta a proporcionar el material
Les ambulàncies necessiten més material de protecció

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya insta el Govern a proporcionar als professionals que realitzen els transports sanitaris urgents i no urgents de les mesures de protecció necessàries per evitar els contagis de Covid-19. Ja va fer el mateix amb el conjunt del personal sanitari i després amb els Mossos d'Esquadra.

El tribunal ha acceptat una demanda de la secció d'ambulàncies de Catalunya del sindicat USOC contra la conselleria de Salut i el CATSALUT per la falta d'aquests equips de protecció a les ambulàncies.

Ordena als demandats que de manera "urgent" facin arribar a tot el personal de transport sanitari de Catalunya bates impermeables, mascaretes, ulleres de protecció, guants, recipients de residus, solució alcohòlica i productes per desinfectar els vehicles.

Cap de les mesures cautelars dictades és d'aplicació immediata. En la majoria de casos, el tribunal dona un temps al Govern per recórrer l'ordre. A més, perquè la causa tiri endavant, també és necessari que els demandants presentin formalment el seu escrit de demanda en un termini de 20 dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.