Salut informa de 1.499 nous contagis i 148 morts en les últimes 24 hores

Catalunya manté així la tendència a la baixa
Desinfectant per evitar el coronavirus

Catalunya manté la tendència a la baixa en el registre de morts diaris per coronavirus, que aquest cap de setmana ha arribat a xifres rècords. El Departament de Salut ha comptabilitzat 148 noves víctimes mortals en les 24 hores, elevant el número total a 2.908 persones.

Entre els dos dies de cap de setmana s'han detectat 1.499 positius nous de coronavirus a Catalunya, una de les xifres més baixes de l'última setmana, la més crítica. Des de l'inici de la pandèmia, el territori català ha sumat un total de 28.323 infectats. 4.345 d'aquests són professionals sanitaris.

Les dades positives arriben gràcies els 10.738 pacients de coronavirus que ja han rebut l'alta des de l'inici de la pandèmia. En les últimes hores s'han comptabilitzat 650 persones que han superat la malaltia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides