123 morts i 782 positius per Covid-19 a Catalunya en les últimes hores

Registra per segon dia consecutiu la xifra de morts per coronavirus més baixa de la setmana
Coronavirus

Catalunya ha registrat aquest diumenge la nova xifra més baixa de morts per coronavirus de l'última setmana, superant el rècord que era d'ahir dissabte. El Departament de Salut ha comptabilitzat 123 noves víctimes mortals en les últimes 24 hores, elevant el número total a 2.760 persones.

Entre els dos dies de cap de setmana s'han detectat 792 positius nous a Catalunya, una de les xifres més baixes de l'última setmana. Des de l'inici de la pandèmia, el territori català ha sumat un total de 26.824 infectats. 4.144 d'aquests són professionals sanitaris.

Les dades positives arriben gràcies els 10.088 pacients de coronavirus que ja han rebut l'alta des de l'inici de la pandèmia. En les últimes hores s'han comptabilitzat 560 persones que han superat la malaltia.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides