Pedro Sánchez estudia separar els positius sense símptomes en hotels

Demana a les comunitats autònomes una llista d'infraestructures per allotjar aquests pacients
Pedro Sánchez, en la reunió amb els presidents autonòmics

El president de govern espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat avui als presidents de les comunitats autònomes que facilitin una llista d'infraestructures per poder allotjar a contagiats pel coronavirus però que no tenen símptomes, per tal d'evitar que puguin contagiar altres persones.

Sánchez s'ha reunit per vídeo conferència amb els presidents en el que és la seva quarta trobada des que es va decretar l'estat d'alarma el passat 14 de març per la pandèmia de coronavirus.

El president els ha demanat que aquest llistat estigui conclòs abans del pròxim 10 d'abril, just quan finalitza la Setmana Santa i els treballadors de sectors no essencials tornaran a incorporar-se als seus llocs de treball, segons ha anunciat aquest dissabte. Durant aquestes trobades, la major part dels presidents li han anat traslladant el seu malestar per la falta de material.

Torra demana allargar el confinament total

El president de la Generalitat, Quim Torra ha traslladat a Sánchez la situació crítica que es viu Catalunya, amb hospitals sobrecarregats i les UCIs al límit a causa del coronavirus i ha demanat mantenir el confinament total a excepció dels serveis essencials durant un període més llarg. Assegura el president de la Generalitat que, amb l'actual sobrecàrrega dels hospitals i la saturació a les UCIs, posar fi al confinament total és una temeritat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.