Espanya confirma l’alentiment del coronavirus amb 674 morts més

És la dada més baixa de víctimes mortals i de nous contagiats (6.023) des de fa quinze dies
Coronavirus

La corba segueix aplanant-se. En les últimes hores a l'Estat espanyol han mort 674 persones segons les dades fetes públiques aquest diumenge pel Ministeri de Sanitat, i que suposarien més d'un centenar menys de víctimes que les 809 registrades ahir. Així i tot, el total de morts des que va començar la crisi del coronavirus ja arriba a les 12.418.

Pel que fa als contagis registrats durant les darreres 24 hores hi ha hagut unes 6.024‬ persones, fet augmentar el total fins als 130.759, quan ahir la xifra se situava en 124.735. Una xifra que torna a ser menor respecte a la de dissabte, que se'n van diagnosticar 7.026.

Pel que fa al total de persones ingressades a les UCI en estat greu se situa en 6.861 casos, una xifra que en les darreres 24 hores ha augmentat notablement, unes 339 persones més que les 116 que es van ingressar dissabte. De fet, malgrat que les autoritats sanitàries estiguin dient que ja s'està arribant al "pic" de la corba, l'increment de la pressió als hospitals a les unitats de cures intensives es manté.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.