El Govern vol aixecar el confinament perimetral de la Conca d’Òdena

Defensa que amb el confinament total de Catalunya una mesura específica a Igualada "no té sentit"
Confinament d'Igualada i la Conca d'Òdena

El Govern aixeca el perímetre policial estàtic que blindava la conca d'Òdena. Igualada i els altres municipis afectats pel brot de coronavirus -Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena- se situen a partir d'avui al mateix nivell que la resta de Catalunya.

La portaveu de l'executiu, Meritxell Budó, adverteix, però, que les "bones notícies" no poden comportar un relaxament: "el confinament està sent molt útil i així ha de continuar".

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i la conseller de Salut, Alba Vergés, han explicat en roda de premsa que la decisió de reduir la intensitat del confinament s'ha pres després d'analitzar els informes epidemiològics sobre l'evolució del brot i tenint present l'estat d'alarma que confina Catalunya de manera total.

La consellera Vergés ha destacat que els veïns de la conca d'Òdena estan responent bé a l'emergència, igual que la resta de ciutadans de Catalunya, i demana que continuï així. "Respectar les mesures és la millor manera d'ajudar-nos", ha afegit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides