Igualada contradiu Salut i confirma que divendres hi va haver onze morts

La conselleria de Salut va indicar ahir que no s'havia produït cap víctima a la capital de l'Anoia
Castells ha comparegut amb el gerent d'Apinas, Jordi Aymamí

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha desmentit el Departament de Salut, que ahir divendres va informar que no hi havia hagut cap mort per coronavirus a la Conca d'Òdena durant aquella jornada. En una roda de premsa, Castells ha assegurat aquest dissabte que "ahir hi va haver 11 defuncions" a la ciutat i que "quatre van ser a l'hospital d'Igualada".

L'alcalde igualadí ha expressat la seva preocupació pel fet que les dades de la Generalitat dient que no hi havia hagut cap mort per covid-19 donessin "un missatge equívoc" a la població que fes "que la gent es relaxi i no tingui les mesures de prevenció".

Ha explicat també que aquest dissabte ha parlat amb la consellera de Salut, la també igualadina Alba Vergés, però no ha volgut revelar els detalls de la conversa. No és la primera topada que els dos polítics protagonitzen. Quan Castells va demanar 70.000 testos per saber quanta gent de la zona confinada de la Conca d'Òdena tenen el coronavirus, la consellera va respondre que era inviable, o quan Salut va qüestionar l'hospital de campanya que manat fer Castells al poliesportiu de la capital de l'Anoia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides