Baixen les defuncions de coronavirus a Catalunya les últimes 24 hores

Per primera vegada en molts dies Igualada i la Conca d'Òdena no registren cap nova mort
Actualització de les dades de coronavirus

El departament de Salut de la Generalitat informa que en les últimes hores s'han confirmat 1.274 positius nous de coronavirus a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 24.734. Dels casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 2.508 persones, en les últimes 24 hores, 173 més. Això no obstant, han baixat el número de defuncions.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 2.108 persones han estat ingressades de gravetat. A més, del nombre d'afectats arreu del país, 3.886 són professionals sanitaris.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s'han comptabilitzat fins avui un total de 8.635 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb Covid-19.

La bona notícia la trobem a Igualada, que per primera vegada en molts dies no hi ha hagut cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores; així doncs, la xifra es manté en els 107. Salut confirma un total acumulat de 644 positius de coronavirus a Igualada. Del nombre total de casos, 154 són professionals sanitaris i les altes hospitalàries pugen a 226.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari