Les universitats catalanes allarguen les classes online fins al maig

Ho han acordat el president Quim Torra i els rectors de les dotze universitats catalanes en una reunió per videoconferència
Façana de l'edifici de la Universitat de Barcelona
Façana de l'edifici de la Universitat de Barcelona

El president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, han acordat amb els rectors de les dotze universitats catalanes, en una reunió per videoconferència, que les activitats lectives dels diferents centres es reprendran en format online després de Setmana Santa i, per ara, fins al mes de maig.

En un comunicat, el govern català ha assegurat que resten a l’espera de veure l’evolució del coronavirus i de les mesures que calgui aplicar per la seva contenció. En aquest sentit, ni el govern ni les universitats catalanes descarten que es puguin fer algunes activitats presencials més endavant com, per exemple, al mes de juny. No obstant això, es tracta d’una decisió que es “prendrà en funció de la situació d’emergència sanitària i d’acord a l’autonomia universitària”.

La consellera Chacón ha subratllat que “s’està treballant des de la coresponsabilitat i la coordinació perquè ningú es perdi aquest curs universitari", afegint que "els estudiants dels últims cursos es graduaran”.

Durant la reunió, s’ha posat en relleu  “la contribució a la investigació científica de la Covid-19 de les universitats, els centres de recerca i els hospitals, així com també tot el suport material i logístic al sistema de Salut de Catalunya amb la cessió material i la incorporació voluntària dels estudiants universitaris d’àmbit sanitari”.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides