El govern central recomana sortir al carrer amb mascareta

Així ho ha indicat aquest matí Fernando Simón en una roda de premsa telemàtica
Coronavirus

El responsable del Centre de Coordinació d’Emergències i Alertes Sanitàries, Fernando Simón, ha recomanat aquest matí en una roda de premsa telemàtica (va donar positiu a la prova del coronavirus fa uns dies) que les persones que surtin al carrer duguin mascaretes, redueixin al mínim el contacte amb les altres persones i que mantinguin amb aquestes una certa distància.

El departament d’Interior de la Generalitat va emetre ahir un comunicat de premsa on també apuntava la necessitat que la ciutadania “portés el nas i la boca tapats (mascareta o similars)" quan sortís al carrer així com que la població emprés guants per realitzar les mínimes accions permeses com anar a comprar menjar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides