La Generalitat recomana l’ús de mascaretes per anar a comprar

Interior recorda totes les limitacions que imposa l'estat d'alarma
Coronavirus

El departament d'Interior recomana a tots els ciutadans "portar el nas i la boca tapats (mascareta o similar)" per anar a comprar a qualsevol establiment obert durant l'estat d'alarma pel coronavirus. Interior també recomana "fer servir guants per tocar els aliments, portar una bossa o un carretó propis; rentar-se les mans, en tornar casa".

En un comunicat emès per Protecció Civil s'insisteix en totes les obligacions i també les recomanacions que estan marcades dins de l'actual situació excepcional en la qual es troba tota la ciutadania. Per exemple, es recorda les limitacions que hi ha de mobilitat a tot Catalunya i, en concret, el confinament estricte en la Conca d'Òdena.

Interior recorda comportaments bàsics que contempla l'estat d'alarma com és el no poder anar a portar infants a un parc infantil; la prohibició d'anar a la platja, als parcs o al bosc; o la prohibició de desplaçar-se a segones residències, una situació que alguns ciutadans podrien intentar amb l'arribada del cap de setmana, entre altres prohibicions.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari