La Generalitat recomana l’ús de mascaretes per anar a comprar

Interior recorda totes les limitacions que imposa l'estat d'alarma
Coronavirus

El departament d'Interior recomana a tots els ciutadans "portar el nas i la boca tapats (mascareta o similar)" per anar a comprar a qualsevol establiment obert durant l'estat d'alarma pel coronavirus. Interior també recomana "fer servir guants per tocar els aliments, portar una bossa o un carretó propis; rentar-se les mans, en tornar casa".

En un comunicat emès per Protecció Civil s'insisteix en totes les obligacions i també les recomanacions que estan marcades dins de l'actual situació excepcional en la qual es troba tota la ciutadania. Per exemple, es recorda les limitacions que hi ha de mobilitat a tot Catalunya i, en concret, el confinament estricte en la Conca d'Òdena.

Interior recorda comportaments bàsics que contempla l'estat d'alarma com és el no poder anar a portar infants a un parc infantil; la prohibició d'anar a la platja, als parcs o al bosc; o la prohibició de desplaçar-se a segones residències, una situació que alguns ciutadans podrien intentar amb l'arribada del cap de setmana, entre altres prohibicions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides