El govern central prepara una nova pròrroga de l’estat d’alarma

El president Sánchez podria informar de la mesura en els pròxims dies
Fernando Grande-Marlaska

El ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, va apuntar que en els pròxims dies es determinarà si el president del govern central, Pedro Sánchez, demana una pròrroga de l'estat d'alarma. L'actual declaració d'estat d'alarma a tot Espanya s'acaba el pròxim 11 d'abril.

Tot i que ja es dona per fet que el govern central determinarà una pròrroga de l'actual situació excepcional per la crisi sanitària del coronavirus, el ministre Marlaska va apuntar que el govern té la voluntat de tornar a la normalitat tan aviat com es pugui.

Marlaska, però, va admetre que l'anàlisi que s'està fent de l'aplicació de l'actual estat d'alarma està donant xifres importants de les quals s'extreu que s'estan salvant vides amb l'aplicació de l'actual confinament dels ciutadans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides