A quin ministre se li gira en contra una crítica que va dedicar al govern de Rajoy?

Alberto Garzón
Alberto Garzón

Alberto Garzón criticava fa vuit anys al govern de Mariano Rajoy que oferia rodes de premsa "per no respondre preguntes compromeses". "A més de sàdic i vassall tenim un govern sense vergonya ni respecte", deia en un tuit l'any 2012. Pablo Iglesias, actual vicepresident, va criticar sovint les compareixences per plasma de Rajoy.

Ara, com a ministre de Consum, Garzón ofereix rodes de premsa durant la crisi del coronavirus amb preguntes seleccionades i formulades pel secretari d'Estat de Comunicació, Miguel Ángel Oliver.

300 professionals de la informació, de mitjans de línies editorials diverses, han signat un manifest contra la fórmula de compareixença triada pel govern que presideix Pedro Sánchez per respondre els periodistes.

En el cas de Garzón, a més, es dóna la circumstància que el seu partit, Izquierda Unida, piulava fa encara no una dècada que, a diferència del govern del PP, ells sempre compareixen acceptant preguntes perquè "respectem el treball periodístic".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides