Ja hi ha més de 2.000 víctimes mortals per coronavirus a Catalunya

A Igualada la xifra s'acosta al centenar de morts
Coronavirus

En les últimes 24 hores a Catalunya s'han confirmat 1.813 positius nous de coronavirus, cosa que eleva la xifra total a 21.804. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 2.093 persones. Pel que fa al nombre total d'afectats pel coronavirus a Catalunya, 1.855 persones estan greus. A més, del nombre total d'afectats arreu del país, 3.468 són professionals sanitaris.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s'han comptabilitzat fins avui un total de 6.917 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb Covid-19.

El brot de coronavirus d'Igualada ja s'acosta al centenar de morts. Segons informa el Departament de Salut, aquest dimecres la xifra de morts a Igualada és de 98 persones. L'augment de morts respecte a les dades que facilitava ahir Salut és de 23 persones, fet que fa pensar que Salut ha modificat el recompte incorporant-hi les dades de la funerària local. Des de l'inici del brot hi ha hagut 608 positius, 154 corresponen a personal sanitari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides